Loading...
Pridobivanje promotorjev2020-12-01T12:00:38+00:00

Pot kupca se ne konča ob prvem nakupu.

Če ne razmišljate o tem, kako vaše kupce negovati in spremeniti v promotorje, potem izpuščate največjo marketinško priložnost in občutno omejujete svoje možnosti za rast.

Da bi lahko vaše kupce uspešno spreminjali v promotorje, je izjemno pomembno, da ima podjetje sestavljeno strategijo, kako navdušiti stranke z nudenjem hitrega dostopa do uporabne pomoči.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o tem >

NAŠE STORITVE

KAJ JE HUBSPOT SERVICE?

HubSpot Service je aplikacija, ki vam olajša upravljanje in povezovanje s strankami ter jim resnično pomaga uspeti. Stranke bodo srečnejše, obdržali jih boste dlje, podjetje pa bo s tem rastlo hitreje skozi ponavljajoč posel in grajenje mreže promotorjev vaše znamke.

To naredimo ob sledenju inbound storitvenim ogrodjem. Ob vsem znanju o vseh storitvah in rešitvah, ki ga je moč najti na spletu, vam bo to ogrodje pomagalo pridobiti današnjega, modernega, z znanjem oboroženega kupca.

Gre za to, da s strankam vzpostavljate interakcijo na način, kot same želijo vzpostaviti. Tako jih vodite k temu, da lahko več dobijo iz vaših produktov in storitev, vaš medsebojni odnos pa je obema v korist. Vključi, Vodi in Rasti.

INBOUND STORITVENO OGRODJE V KORAKIH

Vključi

Ustvarite aktivne pogovore z Pogovore (Conversations) in Podporo (Tickets)

Vodi

Nudite pro-aktivne rešitve skozi bazo znanj (Knowledge base)

Rasti

Zbirajte povratnih informacij kupcev (Customer feedback) in ustrezno ukrepanje za pridobitev promotorjev

ZA KOGA JE PRIMEREN?

Service Hub je primeren za vse team-e, ki so usmerjeni v delo s strankami za boljše upravljanje, avtomatizacijo in poročanje.

  • Tehnološka podjetja: Podjetja, ki ponujajo oblačne storitve ali IT upravljane storitve lahko obogatijo izkušnje strank z uporabo bot-ov in pametnih baz znanja za ponujanje boljše storitve.

  • Industrijska podjetja: Podjetja, ki nudijo velike servisne team-e na nacionalnem nivoju, lahko uporabijo takšno tehnologijo za posredovanje informacij pravim ljudem, za pomoč stranka pridobiti pravi odgovor od pravega človeka.

  • Profesionalno-storitvena podjetja: Podjetja, ki imajo stroškovno-občutljive stranke in iščejo pravne storitve strokovnjakov na določenem območju, lahko z uporabo Service Hub-a ponudijo dodatno točko dostopa ter tako svojim strankam ponudijo dodatno vrednost.

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

Pridružite se nam in spoznajte inbound - prijavite se na brezplačne e-novice!