Pot kupca se ne konča ob prvem nakupu.

Če ne razmišljate o tem, kako vaše kupce negovati in spremeniti v promotorje, potem izpuščate največjo marketinško priložnost in občutno omejujete svoje možnosti za rast.

Da bi lahko vaše kupce uspešno spreminjali v promotorje, je izjemno pomembno, da ima podjetje sestavljeno strategijo, kako navdušiti stranke z nudenjem hitrega dostopa do uporabne pomoči.

Kontaktirajte nas, da bi izvedeli več o tem >

NAŠE STORITVE

KAJ JE HUBSPOT SERVICE?

HubSpot Service je aplikacija, ki vam olajša upravljanje in povezovanje s strankami ter jim resnično pomaga uspeti. Stranke bodo srečnejše, obdržali jih boste dlje, podjetje pa bo s tem rastlo hitreje skozi ponavljajoč posel in grajenje mreže promotorjev vaše znamke.

To naredimo ob sledenju inbound storitvenim ogrodjem. Ob vsem znanju o vseh storitvah in rešitvah, ki ga je moč najti na spletu, vam bo to ogrodje pomagalo pridobiti današnjega, modernega, z znanjem oboroženega kupca.

Gre za to, da s strankam vzpostavljate interakcijo na način, kot same želijo vzpostaviti. Tako jih vodite k temu, da lahko več dobijo iz vaših produktov in storitev, vaš medsebojni odnos pa je obema v korist. Vključi, Vodi in Rasti.

INBOUND STORITVENO OGRODJE V KORAKIH

Ustvarite aktivne pogovore z Pogovore (Conversations) in Podporo (Tickets)

Nudite pro-aktivne rešitve skozi bazo znanj (Knowledge base)

Zbirajte povratnih informacij kupcev (Customer feedback) in ustrezno ukrepanje za pridobitev promotorjev

ZA KOGA JE PRIMEREN?

Service Hub je primeren za vse team-e, ki so usmerjeni v delo s strankami za boljše upravljanje, avtomatizacijo in poročanje.

  • Tehnološka podjetja: Podjetja, ki ponujajo oblačne storitve ali IT upravljane storitve lahko obogatijo izkušnje strank z uporabo bot-ov in pametnih baz znanja za ponujanje boljše storitve.

  • Industrijska podjetja: Podjetja, ki nudijo velike servisne team-e na nacionalnem nivoju, lahko uporabijo takšno tehnologijo za posredovanje informacij pravim ljudem, za pomoč stranka pridobiti pravi odgovor od pravega človeka.

  • Profesionalno-storitvena podjetja: Podjetja, ki imajo stroškovno-občutljive stranke in iščejo pravne storitve strokovnjakov na določenem območju, lahko z uporabo Service Hub-a ponudijo dodatno točko dostopa ter tako svojim strankam ponudijo dodatno vrednost.

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

Pridružite se nam in spoznajte inbound - prijavite se na brezplačne e-novice!