Leta 2018 smo med prvimi agencijami v Sloveniji postali partner podjetja HubSpot, globalnega leaderja orodij za avtomatizacijo marketinga. Z uporabo HubSpotove inbound marketing metodologije pomagamo našim strankam pridobivati bolj kakovostne in za prodajo pripravljene potencialne stranke.

hubspot partner

Spoznali smo, da je celoten pristop inbound marketinga, prodaje in podpore strank idealen za kompleksno okolje B2B prodaje, kjer končni kupci običajno ne kupijo stvari neposredno na spletnih straneh. Z uporabo vsebin, ki pritegnejo potencialne stranke in gradijo razmerje v vsakem koraku njihove nakupne poti, B2B podjetja lažje negujejo odnose s potencialnimi strankami, dokler te niso pripravljene na nakup.

ZAKAJ HUBSPOT​

HubSpot ponuja platformo, ki vključuje vse v enem, za upravljanje, merjenje in izboljšavo celotnega procesa. Njihova programska oprema celostno obravnava prodajo in marketing s popolno integracijo med Salesforce in HubSpotovo lastno CRM platformo, s čimer enostavneje demonstriramo donosnost marketinških kampanij.

Imeti dober produkt je pomebno, a ljudje raje damo svoj težko prislužen denar ljudem, ne podjetjem. S pomčjo HubSpotovih orodij podatke lažje zbiramo, interpretiramo in tako razumemo kaj si posameznik želi in potrebuje. Razumeli boste kaj si stranke želijo, kdaj si želijo in jim tako pravočasno posredovali sporočilo preko njim idealnega komunikacijskega kanala ravno v trenutku, ko ga potrebujejo najbolj. Z manj vloženega trda boste svoje stranke poznali kakor, da so vaši dolgoletni prijatelji.

Osnovno načelo inbound metodologije je koristna, človeška in celovita izkušnja vsakomur, ki na kakršenkoli način sodeluje s podjetjem. Zato je za nas izjemno pomembno, da ima vsakdo v našem podjetju inbound certifikacijo.

Odprite se novim možnostim! Spoznajte inbound!  

ODPRITE SE NOVIM MOŽNOSTIM - KONTAKTIRAJTE NAS