Vedno je lažje prodati izdelke ali storitve nekomu, ki je našel vas, kakor nekomu, ki ste ga vi zmotili.

V današnjem času ljudje najdejo večino iskanih stvari na spletu. Inbound marketing je strategija, ki prilagaja način marketinga načinu kako ljudje danes kupujejo
– digitalno in osebno;
osredotočeno je na reševanje problemov in časovno prilagojeno trenutku, ko to ustreza kupcu in ne trenutku, ko to ustreza prodajalcu.

Zato je inbound marketing bolj učinkovit, cenejši in ima dokazljive rezultate.

Promotor or delighted customer

Spremenite pogoje za zanimanje.

Naj vaš idealen kupec pride k vam, pokaže zanimanje za vas, kupi od vas in bo srečen z vami.

INBOUND METODOLOGIJA

Inbound metodologija je sestavljena iz treh faz:

PRIVABI, ANGAŽIRAJ in NAVDUŠI.

Inbound podjetja uporabljajo metodologijo za grajenje zaupanja, kredibilnosti in momentuma.

Gre za dodajanje vrednosti v vsakem koraku strankine poti z vami.

S poslovnega vidika metodologija predstavlja rast vašega podjetja. Zadovoljni kupci pa zagotavljajo energijo, ki spodbuja to rast, bodisi zato, ker kupujejo znova, bodisi zato, ker pripeljejo nove stranke s promocijo vašega izdelka drugim osebam med svojimi poznanstvi – zastavijo dobro besedo.

ZAKAJ INBOUND

  • Vsebine so skrbno naravnane interesom kupcev, kupca podpirajo in izobražujejo skozi celoten proces nakupa.

  • Spletna stran naših strank je v centru 4-stopenjske inboud marketing metodologije (privabi, pretvori, zaključi, neguj).

  • Inbound vam ponuja dolgoročen uspeh!

Z metodami inbound marketinga privabimo, anagažiramo in navdušimo stranke ter tako razvijamo podjetje v smeri, ki nudi dodano vrednost in gradi zaupanje. Tako poslujemo na bolj človeški in strankam bolj koristen način. Inbound je boljši način za trženje, boljši način za prodajo in boljši način služenja (pomaganja) svojim strankam. Saj, kadar dobro za stranko pomeni dobro za poslovanje, vaše podjetje na dolgi rok na ta način lahko le raste.

inbound methodology, vhodna metodologija, inbound metodologija, vhodni marketing, inbound marketing

Privabi

Ustvarjamo blog objave, eknjige, video posnetke in druge vsebine, ki odgovarja na vprašanja, katera si zastavljajo vaši potencialni kupci. Optimizirali bomo vsebine za iskalnike (SEO) in delili na socialnih omrežjih za ustvarjanje občinstva.

Angažiraj

S pogovornimi orodji ustvarjamo dolgotrajne odnose z morebitnimi strankami na kanalih katere so navajene uporabljati. Z orodji za konverzijo pridobivamo dodatne podatke s pomočjo katerih lahko personaliziramo online izkušnjo.

Navduši

Pomagamo vašim potencialnim kupcem postati navdušene stranke. S pomočjo HubSpot vaši prodajni in podporni oddelek lahko identificira informacije, ki jih potencialne in končne stranke delijo z vami, in jim tako pomagate dosegati zastavljene cilje, ki jim največ pomenijo.

INBOUND MARKETING – strategija, ne zgolj taktika

Skoraj vsak marketing strateg se v neki točki osredotoči na SEO, socialna omrežja, vsebinski marketing ali redesign spletne strani. Redko kdo je dosegel ROI, ki so ga želeli doseči. Naši inbound marketing paketi uporabljajo vse te taktike hkrati in še več, a kot del integriranega pristopa, ki je merljiv, transparenten in optimiziran od prvega stika do prvega naročila skozi uporabo HubSpot orodij – svetovno najbolj naprednih programskih orodij za marketing.

NAŠI INBOUND MARKETING PAKETI