Vaša nova spletna stran bo čudovito in elegantno predstavila vašo znamko na spletu.

Seveda ne bomo pripravili spletne strani, ki bo izgledala poslovno, temveč bo tudi pripravljena na pravi posel. Pripravljena za središče inbound marketing strategije za privabljanje več relevantnih potencialnih strank in preobračanje v kupce.

Naš cilj je oblikovno in vsebinsko pripraviti spletne strani, ki bodo prilagojene vašemu tipu kupcev in informacijam, ki jih le-ti iščejo kjerkoli na spletu. Tako bodo vaše spletne strani dobile kar najbolj relevantne obiskovalce.

Jasno postavljeni klici k akciji, ki bodo enostavno dostopni in bodo omogočali obiskovalcem preprost dostop do iskanih vsebin ter bodo neznane obiskovalce pretvarjali v znane potencialne stranke. Tako boste pričeli ustvarjati prve prodajne priložnosti, ki jih potrebujete za rast vašega podjetja.

VAŠA SPLETNA STRAN BO:

NAŠ PRISTOP K SPLETNEMU OBLIKOVANJU

Ljudje dojemajo spletno stran z vseh treh vidikov hkrati: vsebinsko, oblikovno in z vidika uporabniške izkušnje. Zato naša ekipa sodeluje skupaj pri postavljanju vsake nove spletne podobe.

Naša ekipa sodeluje skupaj za pripravo uporabniške izkušnje, raziskovanje ključnih besed, pripravo vsebine in
hkrati pripravlja oblikovno predlogo, ki se bo odlično prilagajala vsebini in uporabniški izkušnji.

Vse skupaj izboljšujemo in optimiziramo dokler nismo mi – in vi – zadovoljni ter pripravljeni na objavo. Pri celotnem procesu vedno sodelujejo razvijalci s svetovanjem kako najbolje združiti vsebino, obliko in kodo, za kar najbolj optimalno uporabniško izkušnjo in maksimalno konverzijo obiskovalcev v potencialne stranke.

SPLETNO OBLIKOVANJE, KI VAM BO OMOGOČILO RAST

Vse prepogosto so spletne strani oblikovane na podlagi intuicije, oblikovane v enem zamahu v upanju na najboljše. Ni čudno, da 50% vseh B2B podjetij preoblikuje spletno stran vsake 3 leta.

Izhajamo iz inbound usmerjenega spletnega oblikovanja – pristopa, katerega spletna oblika in vsebina sloni na dejstvih, ne ugibanjih. Pričnemo z jedrom spletne strani, ki izhaja iz temeljite raziskave s pomočjo katere identificiramo kaj vaše podjetje opravlja najbolje, katere informacije so resnično pomembne za vaše stranke in kaj vaše podjetje dela bolje od konkurence. Celotno vsebino in oblikovanje pripravimo tudi prilagojeno vaši ciljni osebnosti stranke .

Nato nenehno AB testiramo vsak element na strani, izboljšujemo iz dodajamo vsebine glede na pridobljene podatke, s ciljem dostave čim boljših rezultatov, čim večjega števila in kakovosti pridobljenih potencialnih strank za doseganje čim boljše donosnosti vaše investicije.

Ta storitev je na voljo kot samostojno, dolgoročno sodelovanje oblikovanja spletne strani za vašo rast ali kot del celotne inbound storitve.

Pridružite se nam! Prijavite se na naše brezplačne e-novice!