Vsebinski marketing je osnovni element inbound marketinga saj pomaga podjetjem, da jih najdejo ustreznejši obiskovalci, omogoča pretvarjanje teh obiskovalcev v potencialne stranke z nudenjem vsebinsko relevantnih ponudb za kontaktnimi obrazci in negovanje potencialnih strank dokler niso pripravljene na nakup preko avtomatiziranih email sporočil.

Ustvarjanje kvalitetnih vsebin je prav tako tudi eden od največjih izzivov za marketerje.

DIFERENCIRAJTE SVOJE PODJETJE OD KONKURENCE

V B2B prodaji ljudje kupujejo od ljudi. Prav zato toliko podjetij sporoča potencialnim strankam, da so strokovnjaki na svojem področju.

Spletne vsebine omogočajo podjetjem, da se diferencirajo od konkurence in zgradijo zaupanje kupcev z predstavitvijo njihove strokovnosti skozi objave na blogu, prenosljive e-knjige, predstavitve, infografike, video vsebine, priročna spletna orodja, praktične kontrolne liste in sezname z nasveti.

​Naloga naših piscev in inbound svetovalcev je, da se dotaknemo in objavimo ekspertize, ki so pridobile in obdržale vaše stranke v preteklosti, da bi vas tudi v prihodnosti vzpostavili zasidrali kot vodilnega strokovnjaka na vašem področju.

KUPCI SO SE PREMAKNILI NA SPLET

Dobra vsebina je usklajena z marketingom podjetja do te mere, da v današnjem času B2B stranke uporabljajo splet za raziskovanje in nakup kompleksnih proizvodov in storitev.

Vsebina odgovarja na vprašanja, ki jih imajo kupci v vseh stopnjah nakupovalne poti, ko iščejo za problemi, identificirajo potencialne rešitve in pripravljajo sezname dobaviteljev na spletu – vse to še preden spregovorijo s komerkoli s prodaje.

Mi prilagodimo stil in format vsebine vašim strankam, jo objavimo in promovirano na mestih, kjer vaši potencialni kupci iščejo za informacijami. Pri tem poskrbimo, da odgovorimo na potrebe po informacijah kupcev medtem, ko se premikajo skozi različne faze nakupne poti.

NAŠA STORITEV VSEBINSKEGA MARKETINGA

Spodaj se nahaja preverjen način priprave vsebinskega marketinga, ki deluje:

ŽELITE IZVEDETI VEČ?

SPOZNAJTE KAKO SE PRAVILNO LOTITI VSEBINSKEGA MARKETINGA